Читатели на “Гласове”: ДС отрочето да отиде да вика в Севастопол "Слава Украине” - много бързо ще разбере чий е Крим!

Читатели на “Гласове”: ДС отрочето да отиде да вика в Севастопол "Слава Украине” - много бързо ще разбере чий е Крим!

Васил Терзиев: Крим е украински. "Много се радвам за интервютата на Василча. Колкото повече говори, толкова повече се закопава"; "Става дума за налагане на неолибералната рукола и шоковите преживявания (като цел на живота) в търсене на някакви видове идентичности, където нормите на мъжественост и национална отговорност са заместени от ситуационен пол в зависимост от идеята за конкретната оргия на фона на пици с кристали"; "Една жена ги направи смешни със всичките им пиари, миари и тем подобни американски залъгалки": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

4i4o 4ep

Отиваш в центъра на Севастопол и започваш да викаш - "Слава Украине, героям слава!". Предполагам, че много бързо ще разбереш чий е Крим!

 

пешо

ДС отрочето и международното положение шъ опраи. Да му мислят софиянци какво шъ натискат в неделя, после да не ревът.

 

Стефан

Става дума за налагане на неолибералната рукола и шоковите преживявания (като цел на живота) в търсене на някакви видове идентичности, където нормите на мъжественост и национална отговорност са заместени от ситуационен пол в зависимост от идеята за конкретната оргия на фона на пици с кристали.

 

Синергетик

Много се радвам за интервютата на Василча. Колкото повече говори, толкова повече се закопава. Страхливец и некадърник, който не смее да се яви сам на диспут с Ваня Григорова. Все трябва някой да го дундурка. Ваня трябва да го попита, защо не е водач на листата, и като не спечели и се изсули, означава ли това, че всъщност София не го интересува, а за него е важна само кметската позиция, откъдето да може да краде безпрепятствено по познатите пепейски схеми?

 

fiba

Една жена ги направи смешни със всичките им пиари, миари и тем подобни американски залъгалки.

 

ElCondor

Васко, опомни се бе, момче! Това да не ти е "Стани богат+ с трите жокера. Помощ от приятел и от друг приятел. Как мислиш? Ако спечелиш балотажа в триумвират ли ще управлявате?

 

Отвратен

Как е възможно човек, кандидат за кмет на София, да ни занимава с Крим?! Оставям настрани въпроса, че говори нелепости, да не кажа глупости! Сравнете неговото интервю с днешното интервю на Ваня Григорова. Разликата е от небето до земята. Григорова говори за проблемите на София и как вижда тяхното решение, говори разумно и премерено, без да търси конфронтация и без да се прави на това, което не е! Този ще оправя международното положение, но няма представа нито от реалните факти, нито си е направил труда да прочете факти и анализи, да ги сравни, да помисли и тогава да изразява мнение. Боже, пази България от агресивна посредственост!

 

Сталин Й. В.

Браво Васко! Браво! Ще те направим Герой Росии. Непоколебим си в напъна да направиш целокупния български народ в отявлени американофоби и русофили. Шапка ти свалям.

 

Възможно е,

щото усещат жегата зад ъгъла. Явно са правили проучвания, видели са, че губят, и сега отчаяно се борят за всеки тъмнолилав глас с антируски лозунги и опорки, като се надят потенциалните нови гласоподаватели да забравят ролята на омразната ДС в бизнес "успехите" му.

 

thenewone

Сичкото интервю е заради тази фраза: "Приютих жени с деца.". Демек, аз може и да съм тъп и страхлив, но пък съм състрадателен. Интересно, кому е нужно отношението на един кмет към Крим? Кво отношение има кмет, пък бил той и на София, към международната политика?

 

ДС - отроче

умчо, като си подкарал георграфията - чий е Източен Йерусалим ??

 

Съзерцател

Тъкмо се чудех, къде е била досега световноизвестната защитничка на онеправданите Анджелина и снимката ми подсказа - тъгувала е. Да, този път за децата в Газа. После видях, че и други световни звезди са се включили в тъгата, или поне във възмущението и разбрах, че явно такава е командата. Иначе, как така всички едновременно? Случайност, не мисля. Просто морала идва винаги на четвъртата седмица. Благодаря ви!

 

Мила Анжелина организирай студентите, младите американци и протестирайте!

Къде са големите студентски движения от времената, когато без причина САЩ бомбеше чужди държави, като далечен, далечен Виетнам? ... Няма ги демокрацията ги забрани, защото е демокрация ли? Лъжци. Антихристи истински се изявяват. Остава и и в човешки образ да се появи Антихриста.

 

baba Pena

По данни на ООН досега са убити над 9 хил. палестинци, повече от половината са деца. Никакви причини не могат да оправдаят убийството на деца.

 

сем

И откога светът получава данни за загинали -и то само от Хамас?По някаква причина се вярва само на Хамас,публикуват се само техни данни и ги легализират.И медиите по света послушно ги повтарят!Хамас може да посочва-и не само може,но го и прави-произволни числа,и никой няма да си направи труда да провери!И откога светът реши,че мюсюлманите са бели,пухкави и недосегаеми,че те не могат да бъдат критикувани,на тях може само да се дава,покровителства,и помага,а отсрещният да поема всички негативи!Глобалният тероризъм набира скорост,а пасивността ,и наивността на Европа и светът-са изненадващи!!!

 

вопълът за уютна информация е вид хленч

А кой да подаде данните, след като там са палестинците, а на тях официалният им говорител е Хамас. Израел да си поема негативите, нали така казваха западняците, когато заклеймяваха Русия, която си позволи да защити своите хора в Донбас.

 

Бате Винету

Каква демагогия и антихуманизъм. Да се направи пауза за да се изведат затворниците. А после ще продължим да избиваме хлебарките., ама май това действа дестабилизиращо.

 

доц. Карачибук

Неприятното е, че съобщението "Внимание опасност!" е бенадеждно закъсняло.

 

Бг овце 🐑🐑🐑

Страхувайте се ! Страхувайте се, бе-е-е-е-е-е !

 

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

 

Коментари

 • colibri

  02 Ное 2023 10:34ч.

  ЗАЩО се изплаши В.Т. от дебата, дори се е отказал?! Явно не му харесва да се проведе по други правила, а не по неговите? Страхливец е този ДС-наследник, дребна душа,човек безчестен. И той велик геополитик - КРИМ е на тези хора, които живеят там- те решават какви са, т.е. не е работа на кандидата на ПП/ДБ за кмет на София да определя чий е.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пешо

  02 Ное 2023 10:38ч.

  Познавам десетина отрочета на партийни секретари и политкомисари от времето на соца. Всичките са върли авроатлантици и ме убеждават, че родителите им много мразели комунистите. Тези хора трябва да не бъдат допускани до държавни длъжности. Нека управляват предприятията откраднати от родителите им, без да продължават да крадат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Целия форум сте от дърти сталинисти, бе

  02 Ное 2023 13:50ч.

  Момче. И чат пат някой лумпен, който бил беден заради американското посолство.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Куци Коньов

  02 Ное 2023 15:10ч.

  Ма как само се припозна в "отрочета на партийни секретари и политкомисари от времето на соца. Всичките са върли авроатлантици и ме убеждават, че родителите им много мразели комунистите"... Определено доказваш тезата за уникалната нефелност на същите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • СПРАВКА!!!

  02 Ное 2023 10:42ч.

  КОЙТО ЗАДАВА в неподходящо време,НЕПОДХОДЯЩ(за МОМЕНТА) ВЪПРОС,ГУБИ!!!ДАНО ДА СЪМ ПРАВ!!!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ВСИЧКИ офицерЯ в ПОДЕЛЕНИЕТО в

  02 Ное 2023 10:45ч.

  КОЕТО "служех" от ВЪРЛИ ПАРТИЙЦИ-тошУвисти,СТАНАХА ТЪМНОсини СЕДЕСрАЛИ!!!ТОВА Е бЕ-гЕ-тУ!!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • How the former head of the Mossad managed to form a coalition in Bulgaria!

  02 Ное 2023 12:51ч.

  Успя чрез агресивна и негативна кампания срещу Бойко Борисов. Ето и как са дошли на власт ПП > Изданието на сайта : The Observatorial / WorldWide News Outlet .... 1 декември 2021 г. .... How the former head of the Mossad managed to form a coalition in Bulgaria .... Как бившият шеф на Мосад успя да направи коалиция в България? „Ако не мога да спечеля моите избори, ще спечеля за другите“, вероятно е мотото на Дани Ятом, генерал-майор, бивш шеф на Мосад и бивш депутат. Създадената от него фирма за стратегически консултации помогна за победата на нова и почти анонимна партия на изборите в България. Ето линк ...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Те заиграха и с националния елемент и представиха съюза на Борисов с партията, която представлява турското малцинство

  02 Ное 2023 12:54ч.

  В началото анкетите не предвещаваха нищо добро. Първоначално подкрепата беше 16%, но три седмици преди изборите спадна до 10% в социологическите проучвания. В този момент израелската компания на Yatom влезе в картината. Компанията признава, че основното им занимание е била негативна кампания, насочена към конкурентите и най-вече към партията на Борисов, както и към личната корупция, обвинена срещу него. Освен всичко друго в социалните мрежи бяха разпространени снимки на Борисов в нетрезво състояние, легнал на леглото си с пистолет, златни кюлчета и купчина банкноти до себе си. Те заиграха и с националния елемент и представиха съюза на Борисов с партията Vogue, която представлява турското малцинство в страната. .... още ...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Резултатите бяха изненадващи от 10% на 25.7%

  02 Ное 2023 12:55ч.

  Негативната кампания се основаваше до голяма степен на технологични и дигитални инструменти (включително ботове), текстови съобщения, WhatsApp и насочване към специфични аудитории. Ботовете навлязоха в големи дискусионни групи и се опитаха да произведат шум за корумпиран лидер, който трябва да бъде сменен, и за млади и талантливи хора с високо образование, които трябва да извадят страната от калта. Поскъпването на тока беше изтъкнато и заради неоткачването на газопровода, който идва от Турция за Европа. …....... Резултатите бяха изненадващи. Партията „Ние продължаваме промяната“ получи 25,7% от гласовете – повече от всяка друга партия и сега води коалиционни преговори.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ето линк

  02 Ное 2023 12:56ч.

  https://observatorial.com/news/economy/28349/how-the-former-head-of-an-institution-managed-to-form-a-coalition-in-bulgaria/?fbclid=IwAR1Ol4X8MXoT7xTctEv9a2MfN3zj-esHShxlFr6mmK9ximvqNucNM8wGRL8

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чочо

  02 Ное 2023 13:06ч.

  Да нарамва пушката и ходом марш към Украйна !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • По- интересното е как при

  02 Ное 2023 13:49ч.

  Толкова много рубладжии в България как няма някой да отиде да се бие за Матушката си.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Куци Коньов

  02 Ное 2023 15:13ч.

  По-интересното е как при толкова много укрофилици в България как само един да отиде да се бие за Четвъртия Райх.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нали бяхте 90 % от народа

  02 Ное 2023 17:57ч.

  Как пък някой айде не на фронта, че сте с памперси, ами поне на една екскурзия до Матушката да беше отишъл

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 404

  02 Ное 2023 18:37ч.

  Абе ей: диванен геройчик - Русия НЕ набира чужди доброволци, легионери, както искаш ги наречи. Русия е силна и горда и не иска друг да и води войните. Иначе само от Северна Корея и Сирия щеше да набере половин милион бойци. Укропия обаче разчита на такива. Защо русофобите още висите тука и не отидете да дадете живота си за 404 и зеленски и САЩ разбира се?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ина

  02 Ное 2023 14:42ч.

  в антифашисткия запад партизанският произход се цени високо, а тук се заклеймява, с това ние се лишаваме от приноса си за победата над фашизма, остава ни срамът, че сме били съюзници на хитлер

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Жорко

  02 Ное 2023 16:07ч.

  Много си права - я само посмей да кажеш нещо лошо за френската или италианската съпротива срещу хитлеристите затвор не ти мърда!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Български офицер

  02 Ное 2023 20:25ч.

  За драскапите тук комунисти - само масови разстрели.....!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ина

  03 Ное 2023 1:13ч.

  и какво сте постигнали, техните внучета са във висшите етажи на властта, пребоядисани като капиталисти

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ало , шапкаря,

  03 Ное 2023 8:59ч.

  Напиши си името , за да те имаме в предвид , когато му дойде времето.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тото

  02 Ное 2023 17:29ч.

  Изборът е между човек издигнал фирма от нищото до топ 100 на IT компаниите в света и ляв профсъюзен деятел, не издигнал нищо до никъде.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лузърите

  02 Ное 2023 17:58ч.

  Взаимно се привличат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Монте

  02 Ное 2023 18:08ч.

  За какво се бъхтим да гласуваме за Кмет на София? Всичко е решено от "задругата" от "Бъчвите" Вижте каква е алтернативата - преоблечено за ХолоуИн ДС джудже или - ЛГДБТ активистка Избирайте без алтернатива! Къде е разликата от преди 10-ти? Никаква! Мишоците ни правят на маймуни. Но гласуването е по-добре от пасуването. Преди поне по избори имаше циганска музика пред секциите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • БПФ

  02 Ное 2023 18:38ч.

  Тоя смeшник само си МИСЛИ, че разбира от международно право !!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ДС простотия

  03 Ное 2023 12:09ч.

  Явно Васко следва съветите на ПиАр-а си с малко име ДС-агентурния псевдоним на баща му - Найо! Сега остава пак по съвет на ДС-Найо да вземе отношение и страна и по войната в Палестина между Израел и мюсюлманския свят - за да се "разграничи" от Ердоган - т.е. ДПС и глиган Шиши!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иванов

  04 Ное 2023 10:41ч.

  Тука много хейтури и тролове на петата колона не съм адвокат на Терзиев но Крим е украински както и всички окупирани украински територии от търсения от Хага военнопрестъпник Путин, а вие защитници на нароилите се комуняги запитайте другарката Григорова как си е построила двуетажна вила край София за 5 евро квадрата и заема за това нещо от каква дейност ще връща,щото простосмъртен човек не може и за два живота да върне ако работи почтена работа

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи