Читатели на “Гласове”: Абе, Тагарев, дай първо да бием Литва на футбол и после да скачаме на Русия

Читатели на “Гласове”: Абе, Тагарев, дай първо да бием Литва на футбол и после да скачаме на Русия

Възпирането на Русия е основна задача на българската армия, според новата военна стратегия на Тодор Тагарев. "С какво ще възпираме Русия? С липсващата ни армия или с липсващото въоръжение? Аха, ще правим заклинания и страшни физиономии!"; “Единственото, което се сетих за шанса на Магарев в борбата с Русия, е да се надява Руската армия да умре от ...СМЯХ”; "Най-вероятно Тагарев ще възпира Русия с американските вертолети, които все още са на хартия": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

Факти

Да се смееш или да плачеш? Всичко, което България имаше като бойно снаражение, беше изпратено в Украйна. Най-вероятно тагарев ще възспира Русия с американските вертолети, които все още са на хартия. Но е факт, България - благодарение на Тагарев и неговите покровители, е прицел за Русия.

 

д-р Босев

Най-лесно се възпира нещо, което на практика не съществува(ако сам не го предизвикаш) И ако успееш да не го предизвикаш с глупостта си, после може и успехи да отчиташ.

 

онуфри

С какво ще възпираме Русия? С липсващата ни армия или с липсващото въоръжение? Аха, ще правим заклинания и страшни физиономии! Ще се плезим и мръщим като новозенландския отбор по ръгби. Май се наричаше "хака".

 

Ма що бе, може да си е комплуктувал групата някъде из Карлуково, от стаята на Наполеоните???

Единственото, което се сетик за шанса на Магарев в борбата с Русия, е да се надява Руската армия да умре от ...СМЯХ като чуе глупостите му, и така за "възпре" Русия от навлизане в България... А "умните " ни политици, надяващи се НАТО да ни защитава в момента ВЕЧЕ успяха да се скарат с ДВЕ натовски държави така, че самите Натовски дъжави да ни размажат - така както преди 50 години едни натовски полковници от Гърция бяха размазани от едни други труски Натовски генерали в Кипър... За днешните ни политици "Нато" е просто дума без съдържание... И да се "надяваме " на Нато в същото време влизайки с почти смъртоносен конфликт с други държави от Нато си е белег медицинско ОГЛУПЯВАНЕ!

 

Любопитно

"Позицията на НАТО за възпиране и отбрана се основава на подходяща комбинация от способности за ядрена, конвенционална и противоракетна отбрана, допълнени от космически и киберспособности", изтъква министърът на отбраната. НЕ ЗНАЕХ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ РАЗПОЛАГА С ВСИЧКО ТОВА!!!

 

thenewone

"НЕ ЗНАЕХ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ РАЗПОЛАГА С ВСИЧКО ТОВА!!!" Ние разполагаме с Тагарев! Той е повече от всичко това!

 

Ех тоз министър

Абе тагаренко, дай първо да бием Литва на футбол и после да скачаме на Русия с такъв дръглив ястреб като теб. Ама теб наистина д-р Цветослава Гълъбова те е изтървала и не те е "възпряла"!

 

trassporter

Като верен воин на НАТО, Тагарев повтаря дословно тезата на алианса от Мадрид, без да му пука въобще особеното място на страната на Балканите. Лошото е че водачите на Сглобката като нищо ще одобрат тази стратегия. За Президента на знам?

 

наблюдаващ

Държавата България съществува отдавна преди НАТО, смея да предположа и ще надживее НАТО-то макар с големи щети. Съюзи, седянки всякакви могат да се правят. Как ли спи Тагарев?

 

gnsrn

Всичко това Вазов го е описал в епопея на забравените само в две изречения: "Спокойно лежаха в своето легло. С продадена съвест с позор на чело".

 

Куци Коньов

Една "минута мълчание в памет на 1300 израелци, убити при изненадващата атака на Хамас", две минути мълчание в памет на два пъти повечето палестинци, убити при въздушната атака на Израел.

 

thenewone

Г-н президент, а думи на съчувствие към палестинците? Поне една?

 

Окончателното решение

на палестинския въпрос, а?

 

Срамота

Този се отрече от родата си за да стане кмет. Това са безродници готови да предадат всичко. Каквото и да може да прави друго няма значение!

 

Ина

децата на братовчеда на дядо ти са твои братовчеди, родна кръв

 

Дааа

Щъркела го е донесъл!

 

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

 • ввв

  16 Окт 2023 12:26ч.

  Победа будет за нами !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Спирдон Спирдонов

  17 Окт 2023 12:11ч.

  Вие сте обективни, колкото когато гъзът мѝ, сѝ изсере лайното, бе glasove.com !!! 🤣🤣🤣

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Прав е човекът! За себе си.

  16 Окт 2023 12:29ч.

  Ако не успее да възпре Русия, ще се катери на покрива на посолството, с надежда да го качат на последния хеликоптер!😋

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Глупости

  16 Окт 2023 13:03ч.

  Ссср2 ще отиде при Ссср2, а вие в Орландовци в парцел с петолъчка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сталин Й. В.

  16 Окт 2023 13:35ч.

  И като не го качат ще скочи отгоре с вик: РУССКИЕ ИДУТ

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • То да бяхте взели

  16 Окт 2023 17:39ч.

  Поне едно село за последния месец. Жалкари.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ъхъ

  16 Окт 2023 20:58ч.

  Някои ще отидат в Орландовци, други на остров Персин! Там ще ги изядат прасетата!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А ти ще отидеш в С. Корея

  16 Окт 2023 22:14ч.

  ама нещо много се забави.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Необичаен

  16 Окт 2023 13:08ч.

  Може да му викате "Тодор Ядрената глава"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • отвратен

  16 Окт 2023 13:12ч.

  Като президент и главнокомандващ на българската армия, какво е мнението на Радев за тази военна "доктрина"? Но какво ли питам, та Радев се изложи тотално, като демонстративно подкрепи Израел за конфликта в Газа, което означава, че на Радев не му пука за жертвите от страна палестинците! Пък днес, рамо до рамо с Тагарев, празнуват Деня на военновъздушните сили....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • леле

  16 Окт 2023 14:18ч.

  Всички изказвания на този титан на военната и политическа мисъл трябва да се събират щателно в сборници, за да не се загуби нито едно от тях. После да бъдат предадени на някой медицински университет с клиника по психиатрия, за да се изучават на тема "До какво сериозни общи увреждания може да доведе заболяването евроатлантизъм със синдром на натовска проказа".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • colibri

  16 Окт 2023 14:27ч.

  На ТТ не може да му се отрече, че фантазните образи в главата му са във вихъра си. НАТО, НАТО..., ЕС и тук-там БА... Ако го освободят от поста на министър, може да пише фантастика на военна тема, кой знае?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Минчо

  16 Окт 2023 14:27ч.

  Военната стратегия на България не може да се остави в ръцете на Тошката, или други магарета.. Това си е работа на посолствоТО... Ама явно клечките в амбасадата ги домързяло, и оставили Галя да свърши работата... Она к'во можала -съчинила, и го пратила на Тошката да го изчете..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Путин

  16 Окт 2023 15:29ч.

  Слушай. Ве. Тагарев. Нещастни. Мръсен. Навремето. Преди. Девети. Септември. Имаше. Един. Министър. Прецедател. Богдан. Филоф. Много. Обичаше. Като. Тебе. Да. Впряга. Каруцата. Пред. Коня. И. Това. Му. Изяде. Главата. Дано. И. Ти. Получиш. Същата. Участ. Като. Неговата. От. Все. Сърце. Ти. Го. Пожелавам. А. Що. Се. Отнася. Да. Възпиране. Руската. Армия. Със. Какво. Ше. .я. спреш. Ве. Бонак. Със. Бонак. .със. лбг. И. Машини. Синчета

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сега сме 2023 г. Бе

  16 Окт 2023 17:38ч.

  Копейка. През 1989 г. Ви онодиха кочината за първи път, през 2023 г. Ще ви я онодят за втори път.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Путин

  16 Окт 2023 15:37ч.

  И. Още. Нешо. Искам. Да. Кажа. На. Аудиторията. Която. Симпатизира. На. Русия. Навремето. Фердинанд. Беше. Казал. Една. Хубава. Мисъл. ???винаги. Със. Германия. Никога???против. Русия. И. Синът. Му. Цар. Борис. Лека. Му. Пръст. И. Царството. Небесно. Той. Не. Даде. Нито. Един. Войник. На. Източния. Фронт. Ти. Тагарев. Коиси. Че. Да. Пращаш. Славяни. Да. Се. Бият. Един. Срещу. Друг. Ти. Си. За. Психиатрията. Дано. Господ. Да. Та. Прибере. По. Рано. Лекари. Пръст. Боклук. Мръсен

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • джони инглиш

  16 Окт 2023 18:37ч.

  Дъртият лумпен тагарев е еталон за гъзолизец. Тази дърта петнста глава е еталон за максимума на гъзолизане, който не може да бъде достигнат. Та дъртият олигофрен го чака съдбата на идола му - дучето, овесен с главата надолу на площада пред НС и заплют от целият български народ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иванов

  16 Окт 2023 18:38ч.

  Абе Тагаренко,иди са гръмни бе брат ми,купи си пищол и се гръмни, мълчанието е злато.,няма да даваш акъл вече,не че си имал приживе, мъдър акъл.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Маги

  16 Окт 2023 19:49ч.

  На Русия най много да скачаме за да я прегърнем!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бай Илия

  16 Окт 2023 19:50ч.

  Това не е форум, а интриганско-гавраджийко сборище! Г-н Тагарев е достоен българин и министър!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Минчо

  16 Окт 2023 20:34ч.

  Абе за комшия по лозе - става..Както казаха за плевенския министър на правосъдието.... Ама Наратива му куца.. Кьорпе е още.. Да проводи шише уиски и кило бадеми на Сокола, па като оня цръцне, па смукне, па като фане перото... Пише Наративи, па тука ли си , там стой.. Ама .. кьорпе е още Тошката..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дядо,не русофил но е царофил

  16 Окт 2023 21:49ч.

  Но помни едни думи, казани от един истински Цар който е дал много за България. Но трагедията е, че неговия син ги е забравил. Винаги с Германия, но никога против Русия. Само така ще преуспее. България. Може би някой ще обвини Цар Борис трети ще обвини в русофилство, не се съмнявам някой от съвременните лумпени да го направи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дето е казал княз Бетенберг

  16 Окт 2023 22:17ч.

  "За малкото дни в които съм в България остарях с 10 години. Цялата измет на Русия се е приютила тука."

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Де бе у

  17 Окт 2023 1:04ч.

  Софето!?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нагъзенко Магаренков

  17 Окт 2023 1:08ч.

  е сист българин. От калбурджийте..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи