Читатели на “Гласове”: 2 млн. българи без ток! На Путин всички "Шахеди", пуснати заедно, не могат да нанесат такива поражения !

Читатели на “Гласове”: 2 млн. българи без ток! На Путин всички "Шахеди", пуснати заедно, не могат да нанесат такива поражения !

Снимка: БТА

"Малко снежец да падне и територията се блокира. Червен код в главите. Некадърност и тъпота. Затваря се. Пътища и ток няма. Започва притчата за Падналите дървета и екипите. Ротация, дерогация, идиотизация. Малка микроскопична територийка, някога била държава, с шепа изчезващ народец подложен на директиви, безумия, акции, комисии, отъпяване, електронни рецепти, смъртност и ротация. Какво ще каже НАТО, нашия бункер , натовския Шенген за падналите дървета и екипите на място"; "Радвайте се на снега, само той остана безплатен!": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса. 

 

Шегобиец

2 милиона може да са без ток, шпековия "салам" на "Орехите" може да е 47.50лв, бензина може да е почти 3 лева, деца може да няма останали да се раждат, ѝно важното е, че на Путин му е зле! Ура, другари!

 

Два милиона българи поразени !!

Без ток, без енергия ! Това на Путин всички "Шахеди", дронове-камикадзе, пуснати едновременно не могат да нанесят такива поражения ! Денков и съ-кретените му са ОМП срещу БГ населението.

 

“ половин милион домакинства” ?

Та това е почти 1/3 българи.

 

три морета а ?

Тоя министър за какво е ? Да ни информира и да дава брифинги ? Да прави анализи и стратегии ? . За какво е нужен министър . Той не е необходим след като 2000000 българи са без ток. В резултат на неговото безхаберие милиони българи са без ток а да оставим щетите ,притесненията ,вредите на милиони хора и т.н. Но той дава брифинги ,интервюта ,че няма ток , щото дърветата са виновни , имат листа и падат от снега и духа вятър. Времето е виновно ,зима е и вали сняг. Пак добре,че хусите още не са дошли да ни отвлекът у Африка !? Вярно държава няма има еврокомисия , имитация и фигуранти лапачи,ама все пак малко морал а и срам трябва да е останал у тия революционери. Иначе празни приказки колкото щеш ,ала бала туп.

 

пътищата на триморците и червения код

Малко снежец да падне и територията се блокира. Червен код в главите. Некадърност и тъпота. Затваря се . Пътища и ток няма. Започва притчата за Падналите дървета и екипите.Ротация,дерогация,идиотизация. Малка микроскопична територийка,някога била държава, с шепа изчезващ народец подложен на директиви, безумия,акции, комисии, отъпяване,електронни рецепти ,смъртност и ротация. Какво ще каже НАТО , нашия бункер , натовския Шенген за падналите дървета и екипите на място.

 

А защо е бил затворен?

А защо е бил затворен? А, сняг имало. Мислих, че е някаква аномалия през юни, но сега погледнах календара — почти декември. Нищо де. Няколко дена непръскане с химии са няколко дена спестени пари в джоба. Никой н е е очаквал такова нещо през зимата тук. Никой. Все пак глобалното затопляне е в силата си и няма как да падне сняг. Никакви шансове няма. Учените го казаха. Политиците го казаха. Икономистите го казаха. Данъците ни го казаха и продължават да ни го казват. Със сигурност е дезинформация на Путин. Няма да гледам през прозореца, че съм затъмнил тука за един американски сериал. Зная, че навън е топло и няма сняг. Зная, че навън е топло и няма сняг. Зная, че навън е топло и няма сняг. Вярвам на глобалното затопляне. Вярвам на глобалното затопляне.

 

тралала

Правителството и държавните институции разчитаха на глобалното затопляне, но уви, на 25-ти ноември зимата взе, че ги изненада. Хубаво, че алхимикът не е минпред на Швеция, че шведите трябваше цяла зима, около 4-5 месеца, да стоят вкъщи. На некадърниците, макар и академични, зимата им е виновна.

 

Cicero

Да свика спешно заседание, за да си подаде оставката този некомпетентник. В края на ноември няколко сантиметра сняг го изненадал...

 

Гражданин

ИЗВЪНРЕДНО? С един сняг не могат да се справят, но искат в Шенген. А шосетата и магистралите ни, потънали в тъмнина, без табели и осветление, пълни с дупки и кръпки? Само един пример пътищата до Ивайловгард и Маджарово, са пълна скръб. Пътувах вечер тъмно като в рог, дупка до дупка. Никакви табели. Питах се, ако един чужденец попадне на тези пътища как ще се оправи?! НИКАК. За така нар. магистрала "Тракия" няма да коментирам. Всички пътуват и виждат какъв "шедьовър" е. Затова не ревете, че заслужавате да сте в Шенген!

 

Мунчо фигурантов

Ма къде са проходимите БТРи , а ? По села и паланки кой ще носи хляба ? 35 см сняг и пътища вода ток спират. Дърветата падат. Червен код. Ами ако хусите дойдат,как натовската техника ще се придвижи да ни защити ? Феноменът да даде указания за излизане от бункера с целия екип и на терен при падналите дървета.

 

Отвратен

Почистването трябва да е в ръцете на общините, а не на частни фирми, които не вършат нищо, освен да прибират нашите пари. Всички дейности, свързани с почистване, ремонти, залесяване на паркове и градиини, осветяване и т.н., трябва да са в ръцете на общините, а не на посредници! Всичик обекти, свързани с националната сигурност - пътища, подземни богатства, води, отопление, осветление и т.н. - в ръцете на държавата! В резултат на непрекъснати "реформи", държавата и общините се оттеглиха от всичко, а на тяхно място се наместиха посредници. Истинските реформи предполагат не разруха, а градеж в името на социалната сигурност на българските граждани.

 

На Боко магарето

Да помолят Украйна да им даде 1 БТР да издърпат закъсалите! Или да изчакат Брадли да дойде след 20 години....

 

Жълтопаветник

На никой не му пука за глухата провинция.

 

Радвайте се на снега

Само той остана безплатен!

 

“ Заради тежката зимна обстановка”

Все още е есен. Зимата започва от 22-ри декември. Какво ще се прави когато настъпи зима?

 

Мунчо ,ротацията и дерогацията

Да си пуснем Одата на радостта ! Кога ще наложим поредния пакет санкции на Русия ? А ,кога ?

 

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

 

Коментари

 • Розови очила

  26 Ное 2023 22:19ч.

  Въпрос на гледна точка, ето например секретният сътрудник Академика пуснал във фрог, снежна поезия и зимна романтика! "Като няма хляб яж те пасти!" "Като не ти харесва метрото, ходи пеша бе" Като нямаш ток, чети Петя Дубарова, белким вземеш пример...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 4i4o 4ep

  26 Ное 2023 22:41ч.

  В територията България всеки може да сече навсякъде - водосбори, природни резервати, сече се масово и до голо! Само около електропроводите, коритата на реките и пътищата не можело! Не може, защото няма финансов интерес, а парите за поддръжка се икономисват и крадат! Наскоро влак блъсна двама дето косели трева на ЖП линията и никой не попита даже каква трева косят тия хора през ноември!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • а беше време, когато

  27 Ное 2023 8:05ч.

  ако си проектант и искаш да направиш дървена обшивка на някаква фасада, трябваше да съгласуваш проекта си и да осигуриш разрешение от Министерство на Строежите!!! Не разрешаваха сеч, мамицата им... Сега е свобода и радост за инициативните. Искаш небостъргач в кв. Лозенец - обаждаш се на правилните хора, осигуряваш им какъвто апартамент искат в него и готово! Какво, че някакви съседи там и собственици на вековни имоти били против проекта... Нашият дом е България!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • vitory

  26 Ное 2023 23:21ч.

  Що не дойдоха на посещение нидерландците, австрийците и тия от Брюксел вчера, например ?! Точно подходящ момент ! Щяха да изцъклят очи от учудване в какво състояние е държавата. Тя с дърветата и електричеството не може да се справи, та с границата и мигрантите... Некадърници, сър !!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тя си е е*ала майката

  27 Ное 2023 0:01ч.

  Комплексар! Инфо свише чакаш, а?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • не дойдоха, защото имат информация

  27 Ное 2023 8:19ч.

  за очаквани метеорологични условия. Информирани са за вероятни последици от най-голямата буря, която ще се "случи" над Черно Море и К. полуостров тези дни. На нашите добруджански събратя - да им е яка душичката...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Родолюбец

  26 Ное 2023 23:32ч.

  Каквито си е избрал народа, такива ще го управляват. Следващият път по-внимателно с избора ...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Valpet

  27 Ное 2023 8:34ч.

  Много странно, но преди да падне снега, и на жълтопаветните евроатлантици, (между които живея), им (ни) спря тока за няколко часа. Еле оправиха го. Чудя се как ли щяха да реагират, ако това се беше случило след снегопада? Сигурно щяха да направят митинг пред Парламента против К.Костадинов, че е урочасал Премиеркото. Между другото: не помня по времето на "соца" (а и по-късно) да се е случвало такова поголовно спиране на тока, макар че тогава е имало и по-големи снеговалежи. Но сега си имаме "умнокрасивитет", който а-а да влезне в Шенген и "тогава-а, тогава--а, ще бъде такъв живот! ".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • русский "освободитель"

  27 Ное 2023 21:41ч.

  а аз си спомням за режим на тока даже без снеговалеж. И режим на водата, тоже. Ти да не си бил в някое место, където никога не са спирали тока ( и водата)заради специалния статут на жителите? Нямало достатъчно,, така казваха, та затова. Нямаше и умнокрасивитет, за да си измиятс него ръцете. Сега нЕкои товарищи твърдят, че то едно време с евтината еленергия от атомните централи било ехей, райска градина.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи