Коалиционният съвет на „ЛЕВИЦАТА!“ бе оглавен от Костадин Паскалев 

Коалиционният съвет на „ЛЕВИЦАТА!“ бе оглавен от Костадин Паскалев 

Следвайте "Гласове" в Телеграм

съвет на „ЛЕВИЦАТА!“ взе решение председател на Съвета да бъде Костадин Паскалев. Авторитетният социалист е един от основните идеолози на формацията, която възражда идеалите на лявата политика, в интерес и в грижа за обществото. След като 35 години беше член на Българската социалистическа партия, преди броени дни той бе изключен от нея, заедно с още над 20 членове на столетницата. 

Началото на „ЛЕВИЦАТА!“ бе поставено в края на миналата година с последователни серия от дискусии за автентичното ляво. На 12 февруари официално заяви участието си в парламентарните избори през април. В левия формат влизат ПП АБВ, „Изправи се БГ“, „Движение 21“, Земеделски съюз „Александър Стамболийски“, както и емблематични имена, като Валери Жаблянов и Костадин Паскалев. Към „ЛЕВИЦАТА!“ се присъедини и Движение “Ляв Поглед” в лицето на журналиста Румен Петков. 

 

 

 

Коментари

 • Стефан д-р Чолаков

  25 Май 2023 17:53ч.

  Дачков, защо занимаваш хората с глупости ? На кой му пука за "левицата" ? И това движение "ляв поглед" колко членска маса има ? Румен петков плюс още 6 човека ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гражданин

  25 Май 2023 19:23ч.

  Нереализирани персони, които се чудят как да ги забележат! Аман!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • лицемерие

  25 Май 2023 20:32ч.

  Гледам, че на преден план е Мая Манолова. Преди малко анонсираха по БНТ, че нейният съпруг и виден проукраински ястреб, в събота ще говори за пореден път за т. нар. украинско контранастъпление.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Моите имена

  25 Май 2023 20:50ч.

  Има някаква изначална сбърканост с тази левица... Шизофренийка някаква. Нищичко не е ясно - нито защо са заедно, нито - защо са "леви", нито пък - какво целят...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи