Скот Ритър пред Мартин Карбовски: България не е суверенна държава. Вие се продадохте на Америка, защото преди това се продадохте на Европа

Скот Ритър пред Мартин Карбовски: България не е суверенна държава. Вие се продадохте на Америка, защото преди това се продадохте на Европа

Интервю на Мартин Карбовски с американския военен експерт и бивш офицер от разузнаването Скот Ритър. Можете да го гледате в канала на Карбовски в Пейтриън. Ето част от него: 

- Тук в България журналистите се забавляват с въпроса чий е Крим. Питам ви вас обаче - чия е България?

- Това е подъл въпрос. България е ваша. Вие имате България.

- Не съм сигурен в това.

- Разбирам ви и съм съгласен, но България трябва да е на българите. България е суверенна държава и т.н. Но тук пак идваме до фундаменталния въпрос – какво е българин, какво е европеец? Ако българинът (не знам дали вашият отговор беше ироничен), но, ако българин отговаря «аз съм горд европеец», значи те ми казват, че не знаят кои са като българи. Защото в крайна сметка, за да кажеш чия е България, първо трябва да кажеш – какво е България и кой се предполага, че я притежава. Българите притежават ли България? Гордеят ли се с нея? Биха ли умрели за България? Това ли е, което ги дефинира? Като се събудят сутрин, мислят ли, че планините, че почвата – това е България и това съм аз, това е моята страна, обичам я толкова много и тя определя кой съм аз. Или не мислят така, тогава България не е тяхна. Те се отказват.

- Имаме политици осъдени по закона Магнитски - те са най- упоритите евроатлантици - как стана това у нас?

- Случи се, защото България спря да бъде суверенна държава. България позволи на САЩ да диктува икономиката, политиката, вие се продадохте на Америка. Направихте го, защото се продадохте на Европа. Направихте го, защото спряхте да бъдете българи. Направихте го, защото казахте, че  е по-важно за вас да бъдете част от доларовата система, по-важно за вас е да можете да правите транзакции чрез суифт. Това е най-важното нещо в света – доларът, доларът, доларът! Следователно се уповаваме на Америка. Защо ви харесва Трезорът на САЩ, финансовият департамент на САЩ да идва и да ви казва какво да правите? Вие това направихте. Вие нямате повече президент. Президентът на България седи във Вашнгтон и очевидно това е секретарят на американската хазна. Защото те казват на България какво да прави и как да се държи, какво може и не може. Същото е с държавния секретар. Тони Блинкън е повече президент на България от вашия президент. Защото вашият президент казва – ок, нека го позволим. Знаете ли, истинската нация би обявила война на Америка за нещо такова? Няма да го направите и това  е глупаво изказване, но истинската нация би казала – ние не приемаме това. Ние отхвърляме това изцяло. И това е, което България изтъргува, защото да, вие сте член на НАТО, но няма нужда да сте „Мистър ДА“ на НАТО. Вие може да използвате членството си в НАТО и да започнете да казвате „Не“. Вие сте член на ЕС, но не трябва да бъдете „Мистър ДА“ на ЕС. И тогава какви ще са последствията? Какво могат да ви направят? Да ви наложат закона Магнитски? Ами те вече го направиха. И с това се доказа, че сте нищо като нация. Тогава защо България не се изправи и не каже – ние сме тези, които сме? И да стигнете до точката, в която – ако да бъдеш член на НАТО ще ви коства вашият суверенитет, може би вие не трябва да сте член на НАТО. Може би сте избрали грешната страна? Може би трябва да сте от другата страна? Където няма действие законът Магнитски.

- Това, което казвате е еретично, тук.

- Разбира се, но кажете ми къде бъркам що се отнася до вашия суверенитет? Вие суверенна държава ли сте? И отговорът е – НЕ. Не и със закона Магнитски, вие не сте суверенна държава.

-------

Войни? Предричате ли мащабна световна война?

- За да имаме мащабна война, трябва да имаме хора, които са готови да воюват. Едно нещо, което научихме от конфликта в Украйна, че Европа няма силата да води голяма война. Пробваха. Пробваха да използват Украйна като прокси, но нищо не излезе. НАТО е празна опаковка. Какво е НАТО? НАТО нищо не означава.

- Ние сме НАТО. България е НАТО. Ние сме НАТО, защото България е НАТО.

- Какво да Ви кажа, горд съм, че вие толкова се гордеете с членството си в НАТО. Обаче вие също сте нищо. За какво? За какво членувате в НАТО? За какво се борите? За човешки права? За демокрация? Какво отстоявате? И за какво сте готови да умрете? Защото НАТО е военна организация. За какво България е готова да воюва на живот и смърт? За Украйна например? Колко българи са готови да дадат живота си за Украйна?

Това искам да кажа. Какво? Какво е НАТО? НАТО не означава нищо. НАТО е една фантазия. И при това скъпа фантазия. И в крайна сметка, НАТО предаде украинците. Какво е НАТО?

- Какво е общото и различното между тези два военни конфликта?

- Имате превид в Украйна и Израел - Хамас? И в двата случая имаме западен сценарий, промотиращ Украйна или Израел, който обаче се сблъска с някои жестоки истини. За Украйна такава жестока истина беше Русия. Никой не прецени Русия правилно. Никой не прецени Русия правилно. Ще го повторя още веднъж. Никой не прецени Русия правилно. Целият Запад не можа да прецени Русия правилно. Мислеха си, че ще поставят Русия на колене със санкции. Те се присмиваха на икономиката на Русия. Европа може само да си мечтае за такава икономика в момента. Здрава икономика, ниска инфлация, нямаща нужда от чужди заеми, за да оцелее, с бюджетен излишък. Всички се присмиваха на руската армия. Я, погледни руската армия сега! Това е най-военноспособната армия в света. Калена в бой, добре подготвена, добре оборудвана, с дух за победа.

Мисловната настройка е най-ключовият аспект  във военното дело. Настройката за победа. Русия в момента е армия, която вкусва победата. Те познават победата в миналото. Те знаят как да побеждават. Не искате ли да сте в този отбор? Или искате да сте част от отбор, който никога не е бил в Шампионска лига? Нито знаят как да играят, нито какво правят. Русия е играч от Шампионската лига. Те биха НАТО. Те биха НАТО. НАТО го набиха руснаците. НАТО няма никакъв шанс срещу Русия.

Мисля, че те изобщо не познават добре руснаците. А сега не преценяват правилно и Израел. Ние...ние винаги сме приемали Израел като американско протеже. Никой не обръщаше внимание на престъпленията, които Израел извършваше.

Никой не говореше за нападенията над палестинския народ, които са дело на политически ционизъм. Когато говорим за израелски заселници нямаме право на несъгласие, защото това означава, че си срещу политическия ционизъм, и веднага ще те нарекат антисемит. Но този сценарий започва да се променя. Хората вече не го приемат и  казват „Не....Ако критикуваме политическият ционизъм, това не ни прави антисемити“. Ционизмът е зло, но това не е същото да кажеш, че да си евреин е зло. Има разлика. Това се променя. Но про-израелското лоби, про-израелските „разказвачи“ не искат промяна.

В САЩ, ако говориш открито срещу ционизма, веднага те обявават за антисемит.
Но това постепенно се изтласква. Арабският свят, който изостави Палестина отдавна, сега вика за Палестина, защото престъпленията, които Израел извършва са ужасни престъпления, за които не може да си затваряме очите. Не може да пренебрегваме какво Израел причинява на Палестина. Така че бих казал общото в двата случая е, че два сътворени от Америка сценария са смачкани от действитеността. И тук не става въпрос за някаква ПР кампания. Тук става въпрос за сценарии, които са геополитечски макети. Геополитическият макет на Америка в Европа беше смазан с разгрома на НАТО в Украйна.

Геополитическият макет в Близкия Изток, не беше чисто и просто смазан с победата над Израел, а с факта, че след като Израел беше победен, се показа като нация без никакъв хуманизъм, не признаваща ценностите и нормите на международното право. И това е, което става е, че вече никой не се връзва или не може да се върже на приказките на САЩ.

- Светът вече не се връзва на американската идеология.

- Да. Вижте, като американец, аз бих искал за своята страна, да има идеология, от която вие да се увлечете. Бих искал ние да сме добрите момчета. Бих искал да сме нацията, която решава проблемите, а не ги създава. Няма ли да бъде добре, ако САЩ е в мир с Русия? Така че българската икономика да не се чуди как да съществува без руската енергия, без руските инвестиции и т.н. Вашата икономика е болна, подобно на тази в Европа, защото на вас не ви е позволено да имате свободна икономика. Нямаше ли да бъде хубаво, ако имахте свободна икономика? Да търгувате, с когото искате вие...

- Да, искаме свободен пазар.

- Искате, но няма да имате, докато сте свързани със САЩ, защото американската политика е само санкции, санкции, санкции. Как да има свободен пазар? Ние санкционирахме вас, с глобалния закон Магнитски. България суверенна държава ли е? Отговорна ли е България като суверенна държава за собствената си корупция? Защо Америка идва в България и ви казва как да управлявате собствената си страна? Защото вие сте затворник на Америка, вие сте подчинен на Америка, вие сте подчинени на визията на Америка за контрол над света.

- Ние не сме затворници на Америка, г-н Ритър. Аз не съм затворник, на нас не ни харесва това, което става.

- Това е проблемът на хората, вие може да не се чувствате като затворници на Америка и да не искате да бъдете, но вие сте, защото вашето правителство е подчинено на Америка. Това е проблемът.

 

Целият разговор на Мартин Карбовски със Скот Ритър можете да гледате в Пейтриън.

 

Коментари

 • джони инглиш

  26 Ное 2023 20:16ч.

  Абе то че политиците в България са гъзолизците на сащисаните всеки вече го знае. И не ни е необходим Скот едикакъв си да ни го разяснява. Проблема е , че тези предатели по конституция трябва да бъдат набити на кол /живи/ пред НС и пряко предавани по националните/ американски/ телевизии. Тогава да видим какво ще ни обяснява баба Мира ботокса по сутрешния блок на НОВА ТВ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стефан

  26 Ное 2023 20:50ч.

  Може да се използва и изобретението на д-р Гилотен за мастиите застанали начело. Скот Ритър отдавна говори истината.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ким Чен Ун

  26 Ное 2023 21:09ч.

  След последните избори мое да набиете най много вашия кмет на Борован.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • д-р Гилотен

  26 Ное 2023 21:09ч.

  Не. Целта е безболезнена смърт. Кирки и лопати, и дострояванеб на магистралите на ръка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хлорна вар

  27 Ное 2023 16:55ч.

  Е кк ще използваш уреда на Гилотен или бесилката срещу гелът за пране, който представлява сапунджията Коко на БОКо?! Гел за изпиране БКП-червените мръсни памперси на БОКи и Шиши! Защото гелът гилотина и бесиклка не го ловят!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мунчо

  26 Ное 2023 20:26ч.

  Шапка му свалям на тая ПИЧ! ! Ето това е истински американец, въплащение на това, което преди 1989 г. всички нормални хора в България считахме, че е цялата американска нация. Бог да е с него във всичко.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стефан

  26 Ное 2023 20:53ч.

  Той е частен случай! Малко са като него. Повечето са боклуци.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • С.А.М.

  26 Ное 2023 23:09ч.

  Трудно е да бъдеш на неговото място. Заема антивоенна позиция и е срещу войната в Ирак като дава разузнавателни данни, че няма никакви ОМП там. Има един канал в YouTube наречен Redacted, които пускат всеки ден записа как Байдън като по-млад сенатор му се кара на изслушването, че дава фалшива информация за Ирак и иска да осуети войната. За това го принуждават да си подаде оставка, а след това пускат ФБР и полицията. Два пъти му правят капан в социалните мрежи като двата пъти пускат полицайки да чатят с него. Обвиняват го, че двата пъти полицайките са казвали изрично, че нямат навършени 18 години и в резултат го осъждат на 5 години затвор.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • нота бене на интервюто... и край на по-нататъшното празно медийно говорене по платените медии на сороспиите

  26 Ное 2023 20:32ч.

  "Никой не прецени Русия правилно. Никой не прецени Русия правилно. Ще го повторя още веднъж. Никой не прецени Русия правилно. Целият Запад не можа да прецени Русия правилно."

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • rusnak

  26 Ное 2023 20:39ч.

  Как да я бяха преценили правилно, когато си самовнушаваха дружно, че Русия е бензиностанция с ракети, водка и сельодка, балалайки и мечки? Не че и това не го има.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • джони инглиш

  26 Ное 2023 20:48ч.

  НЕ НЕ НЕ. Никой не прецени тавариш Владимир Владимирович Путин правилно. И сега , когато видяха един истински лидер, вият на умряло. ХА ХА ХА ХА ХА ХА. Това е дивият западНАЛ

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Прав сте, rusnak,

  26 Ное 2023 20:55ч.

  Русия е И това. И трябва да е малоумен човек, ако си мисли, че ракетите на бензиностанцията няма да бъдат използвани по предназначение. Зер, има много нахални крадливи ръчички, които все се протягат към благини, които не им принадлежат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стефан-1

  26 Ное 2023 21:35ч.

  Погрешната преценка на запада за Русия не е за първи път.Ако прочетете спомените на доста генерали от Вермахта по времето на 2-та световна война ще видите,че те силно са подценявали Русия- нейната икономика и въоръжени сили. Що се касае до духа за отбрана те считали,че войната в Русия ще е лека разходка и тя ще падне лесно и бързо като Франция, че руснаците ще ги посрещнат като освободители. За три месеца смятали да превземат Москва. Още в първия месец на войната обаче разбират ,че войната ще е много трудна и може би дори ще я загубят. В Германия има издадени сборници с писма на немски войници и офицери. В много от тях се пише същото. Тонът на писмата се променя само след 2-3 месеца от началото на войната.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Истината:

  26 Ное 2023 20:52ч.

  Това е проблемът на хората, вие може да не се чувствате като затворници на Америка и да не искате да бъдете, но вие сте, защото вашето правителство е подчинено на Америка. Това е проблемът.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А в Америка гетата бол

  26 Ное 2023 21:47ч.

  И до всяко гето игрални зали, да могат да харчат помощите си за комар и да не виждат действителността. ......... не правят ли същото у нас, вместо магазини "Млад техник" или с подобна идея, игрални зали!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • а у нас -офиси за студентски "бригади" в САЩ - бол

  27 Ное 2023 8:45ч.

  Във всяко студентско градче или университет. Отиват децата ни, цветът на нацията ни, за да си изкарат някой лев за следването... А работата НЕ е много академична - чистачи в мотел и старчески домове, шофьори, спасители - питайте някой, който се е завърнал... Но най-много се разчита на онези наивници, които решат да не се върнат с групата, а да останат там и да оцеляват докато им се "оправят" документите... Защото не знаят, че може да не получат мечтаната "зелена карта" много по-дълго от 10 години, дори по 17-18 години чакат! И до тогава са роби! В най-добрата си възраст! Осъдени да мизерстват (е някои се успокояват, че тамошната мизерия била по-добра от българското благоденствие, но това си е тяхна работа... Донякъде!)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • беше поток за бригади в САЩ наистина

  27 Ное 2023 14:38ч.

  На съседите двете момичета се върнаха, на братовчед от Айтос момчето също, не му хареса. Да косиш трева в имение и там в дюнер по американски да чистиш скари. Познавам деца, отишли там с родителите си понеже нямат пълнолетие, и слава богу родителите не са продали имотите си, та имаше къде да се върнат, а родителите им бачкат и им помагат тук, макар и да работят децата. Познавам колега от Ямбол сина му замина за Тексас и макар да работи в някакъв ресторант, живее с мисълта, че той ще има такъв и не се е върнал. А и баща му и майка му от сой тук. Всеки със съдбата си. Но се връщат. Америка е dreem, внушен сън. Който се събуди, събуди!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ник

  26 Ное 2023 21:00ч.

  Ще се забавлявам с реакциите на всички дегенерати тук, щото тоя е или необразован, или е агент провокатор, или двоен, или напълно луд.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • За първи път ли чуваш за него?

  26 Ное 2023 21:28ч.

  Щом казваш, че тоя е "или", "или". И не е само той, просто в България не се чуват гласове, които не са в синхрон с изискванията на демократите! ....... Браво на Карбовски за интервюто!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • русский "освободитель"

  27 Ное 2023 2:06ч.

  до 26 Ное 2023 21:00ч.-Скот Ритър е един педофил, който веднъж се е разминал с наказанието, но вторият път е поживял в кауша за да преосмисли сексуалните си перверзии...и е станал опозиция на всичко в щатите. Голямо отчаяние щом до него са опрели в рашистките газети. И тези, които ръмжат срещу ЛГБТ сега "изведнъж" го превъзнасят до небето...но за всеки случай, пазете си отрочетата от педофила:-)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • RE : русский "освободитель" 27 Ное 2023 2:06ч.

  27 Ное 2023 5:31ч.

  Прост и идиот? Или прехрана, като проститутка?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Toм Сойер

  27 Ное 2023 8:43ч.

  Аре да събираш клони по тротоарите, че не може да се ходи, кметчето, дето е умно и красиво, чеп за зеле не става. Само с п@д@растия не става....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • За елементарника - 27 Ное 2023 2:06ч.

  27 Ное 2023 14:43ч.

  Хвърляш кал, щото си в кал до ушите. До снощи пишеше, че кой го знае тоя, днес вече си с информация! Гледай да не се удавиш!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • русский "освободитель"

  27 Ное 2023 16:51ч.

  де безименните Рашистки Недоносчета, които ги мързи да проверяват фактите и дори ги мързи да си измислят прякор(или може би толкова си могат:-) Педофилът Скот Ритер е прекарал 3 години в затвор след повторното му перверзно действие(по-точно мастурбиране пред камера и това го изпраща на "15 годишно момиче", което се оказва офицер от онези, които ловят извратени типове. Това е кумирът ви, радвайте му се, затънете като него в калта на пороците и безхаберието си и обвинявайте за това другите:-) https://www.bbc.com/news/world-us-canada-13089135

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ким Чен Ун

  26 Ное 2023 21:08ч.

  Тоя световно неизвестен рубладжия, който няма и една вярна прогноза не разбира и как действат санкциите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • д-р Гилотен

  26 Ное 2023 21:12ч.

  Една вярна прогноза от вас, някога, и не питам за бъдеще време, а нещо предречено от вас, което вече се е сбъднало?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • thenewone

  26 Ное 2023 21:17ч.

  Ноо нетактичен въпрос, г-н докторе.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • За - 26 Ное 2023 21:08ч./ ... Ти ли си светът бе, еднодневка!

  26 Ное 2023 21:31ч.

  Много разумни гласове има навсякъде по света. Който е глух за тях си остава глух изобщо.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Десислава

  26 Ное 2023 21:32ч.

  Кимчо, виж 21-та минута от това видео https://www.youtube.com/live/mo4rgIHtnGQ?si=dXwXmSuILAqdjTT1 Пред кого говори Скот Ритър в Сенатска комисия? - самият Байдън (или по-младата му версия) го разпитва. Толкова е неизвестен Скот Ритър.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен робот

  26 Ное 2023 22:18ч.

  Що се отнася до тези, които не са оценили Русия правилно. Позволявам си да напомня баналната истина, че който не се учи от грешките си ги повтаря. Само че с много по-трагичен резултат. Цяла Европа под Наполеон, после пак цяла Европа под Хитлер, сега пак цяла Европа в Украйна под Запада. И все и е малко, и все се бута между шамарите. Но Москва отдавна не вярва на сълзи. Та помислете с празните си кратуни Ким Чен Ун-овци, щото после няма Москав да ви праща в Белене, а такива като вас пак пребоядисали се овреме.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • С 5 % от бюджета на пентагона

  26 Ное 2023 22:52ч.

  Ви зануляват държавата. Къв Наполеон, къв Хитлер, кви 5 рубли.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • С 5 Сармати

  27 Ное 2023 0:20ч.

  ви зануляват прехваления бюджет ...................

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не срам и името Ким,

  27 Ное 2023 5:32ч.

  БГ дебил!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Димитър Пеев

  26 Ное 2023 21:10ч.

  Лисна лигена с помия да измие очичките и на невиждащите....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • длагнест

  26 Ное 2023 21:14ч.

  Фактически американската система днес е робовладелска - и интелигентен човек няма как да не се отврати не просто от колониализма на англоамериканците, а от ангарията, която САЩ наложиха във връзка с украинската си прокси-война срещу Русия - оказа се, че т.нар. свободен свят, начело с киприте от ЕС, не са просто техни васали или полит. марионетки, а най-отявлени роби. Даваме си всичко безплатно за интересите на шепа негодници, глобално управляващи света под робовладелска система, скоро ще ни поискат и най-неприкосновеното - животите ни. Това не може да продължава повече така.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тагарев да ни върне БТР-ите!

  27 Ное 2023 8:51ч.

  А всички от сглобката, които одобриха неговия иск за тях - са за затвора!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • “ вие се продадохте на Америка”

  26 Ное 2023 21:51ч.

  Това не е вярно. При продажба се получава нещо, обикновено - пари. Българите се отдадоха на Америка за НИЩО.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен робот

  26 Ное 2023 22:07ч.

  България я заобичваш след като я напуснеш! Това е така поради нихилистични комплекси резултат от исторически събития и цленасочена политика на българските правителства още след освобождението от турско РОБСТВО! С малки изключения българските политици са безгръбначни престъпници или некадърници, и все по-често комбинация от двете. А оглупелия народ гласува за тези, които платени телевизии му показват. Всъщност описаните проблеми стават все по-международни...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Ами и аз не го харесвам (Асен Василев), ама

  27 Ное 2023 8:54ч.

  два пъти ни вдигна пенсиите"... Как да не гласувам за него? За кого да гласувам?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ценител

  27 Ное 2023 12:31ч.

  Уверявам те, никаква носталгия не ме гони, камо ли любов, към българия след като избягах преди 23 години. Това е точната дума-избягах. Бягаш от нещо опасно, страшно и зло.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗА лъжеца - 27 Ное 2023 12:31ч.

  27 Ное 2023 14:47ч.

  Като няма носталгия, какво правиш в български форум, бе, докато разкарваш на черните храната поръчали си я от Алдито! Точно който е направил бизнес в САЩ, знае цената и носталгията е ежеминутна!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Скот Ритър изплиска легена

  26 Ное 2023 22:09ч.

  И всички съмнения изчезнаха.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Професорът

  26 Ное 2023 22:09ч.

  Цели институти има с огромни бюджети и пак не преценили. Абе що не дойдоха при мене без пари, само на ракия и салата да им обясня, че с руснаците или трябва да си приятел, или въобще да не се занимаваш с тях. Повтарям за всички, които си вадят хляба с Русия : или си приятел с руснаците, или не се занимаваш въобще с тях.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Няма какво да се добави.

  26 Ное 2023 22:43ч.

  Евала, професоре!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Албена

  26 Ное 2023 23:09ч.

  Чудесно интервю, както всяко интервю със Скот Ритър!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Оказва се, че някои го считат за случаен

  27 Ное 2023 0:50ч.

  Не са го чували даже. А човекът отдавна в Америка е като рупор за истината.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мармот Тъч

  26 Ное 2023 23:24ч.

  Тоя скот ритал ли е, не е ли ритал, обаче малко на изнервен провокатор ми мяза. Все едно си е намислил желание и не му се е сбъднало. Българите не сме еднакви, суверенитет не е бинарна дума, на фронта доста често не се мре по собствено желание.. особено при принудителна мобилизация, България не е под магнитски, а 5 човека са под санкция, която не всичкото отгоре не я и спазват. (пеевски има 20 000 000 на банков влог и си взима заплатата без проблем от парламента). В България законите не работят. Няма управляемост. И това е добре.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • И ти ли за първи път го чуваш и виждаш, та говориш като за случаен човек

  27 Ное 2023 0:49ч.

  Що се отнася за Магнитски, слушай го в оригинал. Той говори преносно, да ти обясня и аз. ..................... Коато политиците на една държава са попаднали под този закон, което е абсолючно незаконно, но на американците просто ти дават знак да разбереш, че банковите ти сметки не са твои и са не под твой контрол. Така направиха с руските олигарси, които си държат навън извън Русия парите. Просто им блокират сметките и по този начин ги принуждават да работят за външни интереси, а не за интересите на държавата си. Що ли пък ти обяснявам, то ще е чудо ако наистина някой не знае за какво е създаден този закон и как неправомерно се ползва. И е много смешно да говориш, че Пеевски не спазвал закона! ........ Ама смехория голяма. Действа ли спрямо тоягата Магнитски? Действа! Може ли да мръдне я ляво я дясно, не може! Погледни като, като холивудска звезда по цял ден по медиите. ...... Айде, със здраве!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мармот Тъч

  27 Ное 2023 7:26ч.

  Самите пари по закон са на държавата. Нвмаш право да ги уреждаш. Законите против пране на пари са репресивни по дефиниця, независимо от магнитски. Това за доларовата система е вярно. В България закони като магнитски и други за пране на пари ги спазват само балъците, като мен. Пряко доказателство е тегленето на кеш в чували от клон на ОББ против всички правила за пране на пари. За магнитски е същото.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ликвидатор

  27 Ное 2023 12:29ч.

  За такива като теб има един стар лаф: на глупаците трябва да им се забрани да се размножават.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Четящ

  27 Ное 2023 0:57ч.

  Коне с капаци и ашлаци, на които подхвърлят стотинки докато мафиоти трупат милиони питат кой е Скот Ритър.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Всеки заслужава политиците си

  27 Ное 2023 1:06ч.

  Те ще питат кои са Кейтлин Джонстън, Крис Хеджис, Джо Лаурия, Джон Кириаку, Джон Пилджър, Джонатан Кук, Джулиан Асандж, Дейвид Макбрайд, Крейг Мъри и т.н.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Много боли

  27 Ное 2023 6:56ч.

  когато ти рекнат истината в очите, нали! Някои се правят, че не се отнася за тях, но вината за загубения суверенитет е на всички граждани на тази република наречена България... Недейте да разправяте, че няма смисъл да се гласува, защото "те" вече били назначени от посолството и затова ще отидете за гъби през декември... С тази си пасивност сами си слагате главата на дръвника и се надявате на милостта и благосклонността на хегемона... А тактиката му е повече от ясна - корумпира шепа хора, стисва ги за топките, вкарва ги в политиката и чрез усилена информационна атака кара инертното стадо да ги избере да управляват, а чрез тях си прокарват и собствената политика... Някои се опитват да изкарат Скот Ритер по-черен от дявола и "агент на Путин"... Не знам, може и така да е, но че казва истината е вярно и с каквото и да го клепат, това не може да се потули... Да не говорим, че не само той казва истината, но много хора са така омагьосани от "правилната пропаганда", че всичко, което не отговаря на техните вече "обработени" представи, е лъжа, дезинформация и "зловредно влияние на Кремъл"...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Боже, няма ли край наивността на приматите!?

  27 Ное 2023 9:11ч.

  Пак ненужна съвкупност от празни приказки. Никой няма да отиде да гласува за палячовци, след като отдавна знаем, че политиката у нас е куклена пиеса. Кукловодът назначава избраниците си. Гъбаркат се с нас, затова и народът, отмъщавайки, отива, където трябва, но не и пред урните, за да им поддържа маскарада. Докато има Запад в днешния му колониален и робовладелски вид, демокрация няма да има.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • >>>

  27 Ное 2023 9:49ч.

  Повечко хора, като Скот Ритър трябва да има, които не се притесняват да казват нещата, такива каквито са, защото както се оказа за пореден път, заблудата винаги играе лоши шеги... Меко казано. Но тук става въпрос и за нещо много тъжно, а именно, че България ВИНАГИ се е продавала и при това, ВИНАГИ много евтино!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А просто трябва

  27 Ное 2023 9:52ч.

  да се направи референдум за мажоритарно гласуване с един единствен въпрос. И според мен, поне у нас, референдумите трябва да са само с един въпрос. Аз не гласувах на местните избори, но парламентарни не пропускам. И за евродепутати няма да гласувам, докато кандидатите са партийни. Трябва да поставим акцента върху ограничаване произвола на тайфите именуващи се партии.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ./.

  27 Ное 2023 10:47ч.

  Да де, но като не гласуваш с довода, че няма за кого, оставяш ей такива дебили, като сегашната джендър-либерастка Сглобка, да печелят избори с малцинство и да се вихрят безнаказано. Ако не знаеш, освен "ЗА", можеш да гласуваш и "ПРОТИВ", като дадеш гласа си, за някой който поне към момента е "по-малкото зло"... Докато по-голямата част от българите не ходят до урните, нещата няма да се променят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Браво

  27 Ное 2023 12:11ч.

  На Скот Ритър и на Карбовски.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рис

  27 Ное 2023 15:56ч.

  На Скот Ритър - браво, но когато Карбовски казва "Ние сме НАТО. България е НАТО. Ние сме НАТО, защото България е НАТО." ми идва да го тупна с нещо по дебелата тиква.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • за _ 27 Ное 2023 15:56ч.

  27 Ное 2023 19:08ч.

  Казва го, защото ще му затворят канала. Радой Ралин какво казваше, не бъдете откровени с мошеници. Е, такава е политиката на Карбовски, пази си сайта. И аз съм за, който има усет ще разбере защо го прави.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Имам едни въпросчета към този пенсиониран демагог, осъждан два пъти за ПЕДОФИЛИЯ

  27 Ное 2023 12:43ч.

  Как разбра, че съществува България, че да я коментира или това просто е поредната му задача от ГРУ да бунтува българите да не устояват българските си интереси, а тези за Рашата на Путлер:) Е, на педофила му вЕрват само тези с промити черепни кутии, които са незначителни части от процент население. Защо приема руската агентура да му плаща в долари, като лае против долара:) Защо не напусне комфорта да живее в САЩ, като толкова се оплаква от нея и не отиде да живее в Рашата, като толкова я хвали, та да се увери с очите си колко е "добре" да живее там и най-вече да понесе последствията от твърденията си:)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хахаха

  27 Ное 2023 12:53ч.

  Когато си глупав, няма значение кой ти го казва в очите - педофил, необразован циганин, академик или откровен олигофрен. Както казват в Русия: Не пеняй на зеркало коли рожа крива. Понеже не знаеш руски, да ти го преведа: Не се сърди на огледалото ако ти е крива муцуната.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Me too

  27 Ное 2023 13:23ч.

  Да си чувал как властта дискредитира неудобните и как можеш за измъкнеш мангизи от богатите? Все едни и същи номера: мъжете ги обвиняваш в сексуални домогателства и педофилия. Джулиан Асанж е обвинен в изнасилване на някого си в Швеция, делото е прекратено, но може да бъзе възобновено до не си спомянм кога. А това за Уикилийкс някак си остава встрани.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не и се обяснявайте на тая пишмян тролка

  27 Ное 2023 14:51ч.

  Такава и е задачката! Те на Тръмп посегнаха със смешни твърдения, да си мъж в САЩ е опасно! Да не говорим, че Скот Ритър е с изключително ясна и подредена мисъл, а всички с отклонения в мозъка няма как да имат такава.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Человечество будет раздавлено поступью безумцев и негодяев!

  27 Ное 2023 13:11ч.

  „Люди идут к катастрофе. Человечество будет раздавлено поступью безумцев и негодяев. Мудрость закуют в цепи! НЕВЕЖЕСТВЕННЫЙ и ВЛАСТНЫЙ будет ДИКТОВАТЬ законы МУДРОМУ и даже СМИРЕННОМУ! А потом большая часть людей поверит во власть имущих, но разуверится в Боге… Кара Божья будет не скора, но ужасна!“ … Григорий Распутин, бил на Земята временно от 21.01.1869 до 30.12.1916 г., но остава във Вечността, факт.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Човечеството ще бъде смазано под стъпките на лудите и негодниците!

  27 Ное 2023 13:12ч.

  „Хората вървят към катастрофа. Човечеството ще бъде смазано под стъпките на лудите и негодниците. Мъдростта ще бъде окована във вериги! Невежите и властните ще диктуват закони на мъдрите и дори на смирените. И тогава, повечето хора ще повярват на властимащите, но ще загубят вяра в Бог… Божието наказание няма дойде скоро, но ще е страшно!“ Григорий Распутин

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • dabedabe

  27 Ное 2023 13:15ч.

  Китайците да побързат с кацането на Луната. Че да се успокоят работите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Може и да са кацнали

  27 Ное 2023 15:21ч.

  Но политиката им да е обратна на американците и да не го обявяват. Докато тия зад океана никога не са кацали там но "донесоха" проби!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Във визитката си С.Ритър пишеше, че "участвал" в RT

  27 Ное 2023 13:23ч.

  T.e. той е (бил) на заплата в управлявана от Маргарита Симонян (РФ) медия, която твърди че не се бомбардират мирни градове - това също е лек проблем руските опорки, които разпространява. Доста свободно работи и с данните какви части от ресурсите консумирали САЩ за войната в Украйна, без посочва източници. Този е и против ядрените оръжия, и против войната... но е фен на Русия. Открит когнитивен дисонанс:) Когнитивен дисонанс е и тезата му, че Елцин е бил диктатор който създал олигарсите (което е вярно), но Путин е вдигнал РФ на крака (интересно, къде изчезнаха питърските бандюги, които путьо назначи за олигарси с "планирани" корупционни сделки и кражби от народа?!). Някои тук казват, че бил военен експерт. Аха, голям "екперт" е, та 2003 г. казваше, че "ние няма да успеем да превземем Ирак, дори няма да влезем в Багдад". Багдад пада 20 дни след влизането на американската армия. "България била се продала на САЩ, щото преди това се била предала на ЕС." Ами, защо не се изказа до край, че най-вече България се е подарявала на Руската империя и Съветския съюз, а днес имаме българи продажници, които както тоя ахмак искат отново да се подарим на терористичната и оркостанска руска държава на Путлер. Като неядрена сила България не може да е строго независима, камо ли неутрална. ОК, въпросът е кой в момента е по-голямата опасност за нашата държава - дали е Русия със "спящите" ченгесарски клетки у нас и хибридната война, с енергийната зависимост, с териториалните си претенции, анексирането на територии, което си е неоколониализъм, което мнозина смятахме, че е отживелица или САЩ с неговия закон "Магнитски", преследващ и ограничаващ мутри като Шиши и потенциално Боко? Мен ме притеснява, че имам сънародници, които гордо заявяват, че не биха защитавали държавата си срещу Русия, други даже са за включването ни в някакъв евразийски съюз с нея или дори, защо не и в пределите на границите й. Трети пък се молят и надяват Русия да пусне един "сармат" над София, за да не видим ние къде сме тръгнали да си живеем свободно, без шовинистичното асимилиращо колониално влияние на "Русский мир".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Поздрави ме, изчетох те!

  27 Ное 2023 14:55ч.

  И пак ти казвам, мий си чиниите и се радвай, че мъжът ти е от провинцията и че те храни!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Напиши Коментар

  27 Ное 2023 16:22ч.

  Мартин Карбовски се изгаври с българите! Първо както се нарича - зариби българите чрез канала си да гледаме редовно гостите му, а след това всяко по-интересно участие на гост го направи задължително и само платено и лиши нас - българите от ДРУГАТА гледна точка. И по този комерсиален начин ни прокуди от канала си! Като искаш пари, Мартин, искай ги от банките, ние не сме касички. Българинът - масовият сега и ти се включи да го "доиш"!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • От какво са те лишили?

  27 Ное 2023 19:13ч.

  Та така наречените платени канали са стотинки, на фона на цялата порнография по официалните медии. ...... И по интересните гости и са по-опасни. Ю-туб затваря канали за едно кихане, ако не си сложил ръка на носа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Скот Ритър е педофил , колкото дядо ми

  27 Ное 2023 16:25ч.

  Понеже е неудобен му спретнаха това с педофилията . Пускат знойни моми на 16-17 г ( макар в САЩ има щати с разрешение 16 г ) да прелъстяват мъже и после - ох, аз нямам 18 г . За мен педофилия е гнусутията с деца , която си съществува все навсякъде в нета и извън нег0 -пфу !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Винаги съм харесвал американците

  27 Ное 2023 18:42ч.

  Този човек е истински американец! Тия, които управляват Америка са обаче инфантили и идиоти. Не е ли същото и у нас. Обичам своя народ и се гордея с него, но няма как да не призная, че вече 30 години ни водят за носа като панаирджийска мечка все едни и същи мошенници и кретени.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Декко

  27 Ное 2023 19:07ч.

  Гордееш се с "народ", за който е доказона, че е мърша, и че е виновника за това да го водят за носа? Я, опитай пак.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • SEWrex

  27 Ное 2023 19:06ч.

  Скот го сготвиха с онази онлайн манджа, но и той не беше много умен да се пази. Иначе, нищо ново, което вече да не сме знаели. БГ населението отдавна умишлено е забравило тези истини и се е отдало на простащина, ракия, салатка и клюки. Най-добрата защитна реакция на мозъка срещу реалността.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Русия в момента е армия, която вкусва победата."

  29 Ное 2023 15:40ч.

  "Те знаят как да побеждават." България знае как да губи. :(

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Религиозният ционизъм - юдео-ционизмът -

  29 Ное 2023 15:51ч.

  е повече от политическият ционизъм. Политическият ционизъм е национализъм или нацизъм, в най-лошият случай. Религиозният ционизъм е едновременно национализъм, нацизъм и расизъм! Единствено правилният ционизъм е християнският ционизъм - християн-ционизмът, - този, който е изповядван от семинариста от Тифлис и създателят на Израел - Йосиф Висарионович Джугашвили - Сталин. Ханаан е мястото за държавите на Израел и на Палестина едновременно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи